Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG ved first Lego league, Aarhus

Frivillige stillinger i IUG

 

Fagfolk med stor erfaring inden for erhvervsuddannelse søges til solcelleprojekt 

Nyt solcelleprojekt skal sikre stabil elektricitet i SOS Børnebyen i Etiopien samt udvikle undervisningsmoduler til den lokale tekniske skole i Hawassa.

Sammen med Solar og SOS Børnebyerne vil IUG, via implementering af solceller, sikre stabil strømforsyning til børnebyen i Etiopien, og desuden  undervise unge i solcelleenergi – herunder bl.a. i installation og vedligehold for derved at udvikle deres viden og færdigheder i anvendelsen af solceller og styrke de unges beskæftigelsesegnethed.

Derfor søger vi: 
En til to fagfolk med stor erfaring inden for erhvervsuddannelse til at indgå i projektgruppen med ansvar for uddannelsesaspektet. 
Uddannelseslinjen er inden for elektricitet med særlig vægt på solkomponenter som solpaneler, vekselrettere, ladestyring, batterier og generelle sikkerhedsforanstaltninger.
Det forventes, at de studerende vil blive undervist i bedste praksis i design, bygning, reparation og vedligeholdelse af mindre solsystemer i kurser af 2 - 3 måneders varighed. Der må påregnes rejseaktivitet af varighed på 2-3 uger.

 Søg her

Kontakt IUG

Ingeniører uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16, 2
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dorte@iug.dk