Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG ved first Lego league, Aarhus
Vidste du at...

et af de største problemer I Bolivia er mangel på drikkevand? – IUG har indgået et samarbejde med Caritas i Coroico, Bolivia om bl.a. drikkevand og affaldshåndtering

Frivillige stillinger i IUG

Erfaren projekt "nestor" søges: 


Vi fortsætter et succesfuldt samarbejde med Universitet i Bolivia, om at opgradere deres viden om forurening af deres nærmiljø, og har allerede en projektgruppe klar til at tage fat i fase II. Gruppen er fagligt solidt velfunderet, men mangler en erfaren "nestor" til at være med til at sætte form og struktur på fase II. i projekt.

Vi tænker at fortætte arbejdet med, at uddanne elever og lærekræfter på universitet ved dels at sende doneret laboratorieudstyr til universitet, men også via træning og kurser i at oplære dem i brug af udstyr og vedligehold. Vi har efter fase I. set en utrolig stor gejst og nytte af den læring og det udstyr der blev givet til universitet, og det vil IUGs projektgruppe meget gerne bygge videre på.

Projektet kommer til at indgå i en større sammenhæng i lokalsamfundet idet IUG også er ved at lancere et miljøprojekt, hvor landsbyerne i kommunen aktivt inddrages i at udrede deres miljøproblemer og ved inddragelse af borgerne, at forme løsninger på helt lokalt plan. Universitet og de studerende har vist, at det giver utrolig stor nytte at disse inddrages aktivt i det lokale miljøarbejde for dermed at få fakta og konkret viden omkring miljøproblemer på bordet.

Har du lyst til at blive nestor for denne projektgruppe bestående af meget dedikerede IUG'er, så kontakt venligst IUGs sekretariat som vil formidle kontakten.

Har du lyst til lige at vende nogle spørgsmål eller er der noget du lige vil have afklaret, så ring endelig til IUGs sekretariat, tlf.: 70 27 40 06 


Profil.

Vi tænker at du har: 

  • Masser af gejst til frivilligt virke og til at give din erfaring fra dig 
  • Erfaring fra universitetsmiljø
  • Erfaring med at arbejde i et internationalt miljø
  • Erfaring med formidling og er fagligt funderet i miljø/kemi/biokemi
  • Spansk er IKKE et must da gruppen har kræfter til at løfte dette.


Kontakt os hurtigt på dlm@iug.dk - vi står på spring for at komme i gang

Informations­møde om IUG

Tirsdag d. 2. maj 

på Skt. Annæ Plads 16 - Kbh K.


Kontakt IUG

Ingeniører uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16,1
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Sekretariatschef,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dorte@iug.dk