Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I år har du mulighed for at købe julegaver til børn og voksne i Pakistan, Kenya og Sierra Leone.
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
Julehilsen fra formanden

Kære alle IUG’er,

IUG afslutter året med stor optimisme på de indre linier. Støt voksende medlemstilslutning. Vi er nu siden 2007 vokset fra 200 til 1000 medlemmer. Kontaktfladen til firmaer og donorer er konsolideret, senest manifesteret gennem tildeling af CSR partnerskabsprisen sammen med SOS Børnebyerne, Siemens og Solar Group. IUG er efterspurgt som teknisk partner i NGO kredsen og vores dertil knyttede fundraising går fornuftigt.

Midt på året blev en ny 5-årig strategiplan godkendt og implementeringen er i fremgang. Der kommer øget fokus på bæredygtighed og hjælp til selvhjælp som forudsætning for langtidsholdbare løsninger. Vi arbejder på at udvikle langsigtede lokale samarbejder, som vi har gjort i Sierra Leone, der lige nu heldigvis ser ud til at have overstået Ebola epidemien. Vores mange frivillige gør en enestående indsats.

Til gengæld ser vores omverden sort ud. Danmark nærmest halverer den reelle ulandsbistand med øget nød og migration til følge. Konkurrencen om de private donormidler skærpes selvsagt og vi får sværere ved at løse de opgaver, vi står lige foran.

Flygtningestrømmen er et symptom og løsningen ligger i felten, hvor vi gør vores bedste.

Til jer og jeres familier sender jeg en varm julehilsen. Vores tanker og bedste ønsker om et godt kommende år går naturligvis også til alle dem som vi arbejde for og med verden over.

 

IUG formand Steen Frederiksen

Steen Frederiksen,
Formand  

 

 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 
 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt