Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
På baggrund af den nye samarbejdsaftale med Lodam electronics A/S kan IUG og EWB-SL nu udvide deres samarbejde og påbegynde pilotprojektet omkring etableringen af solcelleinstallationer i Kenema-distriktet.
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
IUG og Lodam electronics A/S indgår CSR partnerskabsaftale

Ingeniører uden Grænser er meget glade for at kunne offentligøre et nyt spændende treårigt CSR partnerskab med Lodam electronics A/S. Virksomheden, som har hovedsæde i Sønderborg, arbejder med intelligente elektriske fordelings- og kontrolapparater til klimaanlæg og køling.

Strategisk godt match

Matchet mellem virksomhedens arbejdsområder, især inden for energi effektiv køling, og IUG’s projekter er rigtig spændende og det er IUG’s håb, at Lodam electronics A/S vil kunne bidrage med deres faglige viden og produkter til fremtidige projekter. IUG har med den netop vedtaget strategi for 2015-2020, Vi skaber en bedre fremtid, sat fokus på fire fagtekniske indsatsområder, og her vil Lodam electronics A/S kunne bistå IUG inden for områderne miljø, herunder energi, og fødevaresikkerhed.

”Vi har nogle rigtig spændende projekter under udvikling, som netop fokuserer på brugen af vedvarende energi til at sikre mindre bønder bedre muligheder til at opbevare og dermed afsætte de få afgrøder, som de producerer. Her ser vi især muligheden for at kunne gøre brug af virksomhedens faglige ekspertiser og muligvis også deres produkter”, udtaler IUG’s fundraiser, Line Barslund, der sammen med IUG’s bestyrelsesmedlem, Bent Michael Nielsen, netop har været på besøg hos Lodam electronics A/S.

Repræsentanter fra Lodam electronics A/S kommer på besøg hos IUG i København d. 26 maj i forbindelse med Energigruppens møde. Her vil deltagerne kunne høre mere om virksomheden og dens produkter.

I juni måned vil IUG’s bestyrelsesmedlem og medlem af energigruppen, Frank Hansen, til gengæld drage til Sønderborg og deltage ved et fyraftensmøde, hvor han vil fortælle virksomhedens medarbejdere om Ingeniører uden Grænsers projekter.

Solceller i Sierra Leone

Som en del af CSR partnerskabet vil Lodam electronics A/S donere et fast beløb pr. medarbejder årligt til et af IUG’s projekter. Det første projekt, som virksomheden har valgt at støtte, er IUG’s Community Energy in Sierra Leone-projekt, som vil blive implementeret i samarbejde med vores lokale partner, Engineers Without Borders (EWB-SL) i Sierra Leone. Formålet med dette projekt er at påvise, hvordan simple løsninger med solenergi kan forberede levevilkårene for landsbybefolkningen i de områder af Kenema-distriktet, som ellers ikke har adgang til elektricitet. I første omgang vil projektet fokusere på at skaffe elektricitet til en sundhedsklinik samt etablere fem opladningsstationer til mobiltelefoner i udvalgte landsbyer i distriktet.

Du kan læse mere om Lodam electronics A/S på deres hjemmeside: www.lodam.com

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige typer partnerskaber, som IUG kan tilbyde din virksomhed, så kontakt IUG’s fundraiser, Line Barslund på telefon 70 27 40 06 eller på e-mailadressen: lb@iug.dk

Udskriv Udskriv
Mange virksomheder og fonde støtter IUGs arbejde
Se hvilke virksomheder og fonde der allerede støtter vores arbejde

Læs mere om projektet i Sierra Leone

Vand, sanitet og skoler i Sierra Leone

Læs mere om projektet

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt