Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
IUG samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp og YMCA Palestine om at skaffe vand og sanitet til Palæstinas beduinere (2014).
Hvidste du at
et af de største problemer I Bolivia er mangel på drikkevand? – IUG har indgået et samarbejde med Caritas i Coroico, Bolivia om bl.a. drikkevand og affaldshåndtering
IUG etablerer netværksgrupper

Er du interesseret i vand- og sanitetsområdet?

I IUG forsøger vi løbende at optimere vore medlemmers mulighed for at organisere sig inden for IUG’s specifikke fagområder, så vi på den måde kan opnå de bedst mulige resultater med vores projekter. På nuværende tidspunkt har vi fået identificeret kompetente fagfolk, som gerne vil medvirke enten som rådgivere eller som projektansvarlige inden for IUG’s kerneområder, som pt. er:

  • Energi
  • Affald
  • Kommunikation

På samme måde er en gruppe af IUG’s medlemmer nu gået sammen, og har taget de første skridt til at etablere et teknisk orienteret netværk med fokus på vandforsyning og sanitetsområde, kaldet WASH. 

Formålet med nærværende henvendelse er derfor at invitere DIG inden for i dette netværk, hvis du har interesse for emnet, og gerne vil bidrage med viden og faglige kompetence på WASH til IUG’s projekter.

Deltagelse i dette arbejde forudsætter, at du har interesse for WASH-området og eventuelt også har faglige kompetencer at bidrage med inden for feltet. Derudover skal du have lyst til at indgå i et åbent og uforpligtigende netværk med det formål at trække på IUG’s ressourcebase, så vi i større udstrækning kan drage fordel af hinandens kompetencer hurtigt og effektivt. Deltagelse i netværk er som sagt åbent og ganske uforpligtigende: Man yder med de ressourcer, man nu har tid, viden og mulighed for. 

Det skal understreges, at deltagelse ikke indebærer decideret mødeaktivitet eller mødepligt, da den alt overvejende del af den aktive deltagelse vil foregå online.

Vi håber, at vores forespørgsel har vakt din interesse i forhold til at blive et aktivt medlem i IUG’s netværk omkring WASH.

Ved udfyldelse af spørgeskemaet i følgende link bliver du indskrevet i WASH-gruppen

Hvis du har interesse i de øvrige områder, som er energi, affald og kommunikation, kontakt da sekretariatet på email: info@iug.dk for yderligere information.

Udskriv Udskriv

læs mere om IUGs vand og sanitetsprojekt i Tanzania

Vand og sanitet til skole i Tanzania

Læs mere om projektet

Sundhedsprojekt i Cambodja

Læs mere om projektet

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt