Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Hvidste du at
de voldsomme oversvømmelser i Pakistan i 2010, jævnede 800.000 huse med jorden? IUG har i samarbejde med DM Aid udført et genhusningsprojekt
Invitation til markering af Vandets Dag - World Water Day 22.3.2017

World Water Day sætter fokus på vand som en af verdens mest værdifulde ressourcer – uundværlig for menneskeheden og naturen. I dag lider mange mennesker under problemer, som udspringer af mangel på adgang til rent vand. 663 millioner mennesker - 1 ud af 10 – har ikke adgang til rent vand. Samtidig ville adgang til rent vand mange steder i verden være nøglen til en mere bæredygtig og retfærdig verden. Det handler om, hvordan vi i fremtiden forvalter globale og lokale vandressourcer retfærdigt og bæredygtigt.

Ved markering af vandets dag d. 22.3 hos IUG vil Børnefonden og IUG sammen give hinanden sparrig på vores arbejde i mindre lokale samfund med at tilvejebringe adgang til rent vand. Fokus vil være på begge organisationers projekter i Vestafrika og centralt for aftenen vil være: borgerinddragelse, lokalt ejerskab og bæredygtighed specifikt med fokus på brugerbetaling.

Sted: Sankt Annæ Plads 16, 1250 Kbh. (ring på til reception – mødelokale 4 sal)

Tid: 18.00 – 20.00 (med indlagt pause med en forfriskning)

Program:

  • Velkomst ved Dorte L. Madsen Sek. IUG
  • Oplæg om Børnefondens integrerede tilgang til WASH i Vestafrika v. Iben Rasmine Østergaard Marcussen, program koordinator Børnefonden

Pause

  • Oplæg om borgerinddragelse, lokalt ejerskab og brugerbetaling v. Claudia Heim, konsulent (evaluering 2016 WASH i Sierra Leone, IUG)
  • Debat om forankring af ejerskab på WASH aktiviteter og bæredygtighed i form af brugerbetaling - hvorfor er det så svært, og hvor skal vi søge løsninger?
  • Afrunding 

 

Tilmelding 

 

 

 

Udskriv Udskriv

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt