Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
IUG arbejder på løsninger til opbevaring af majs i Kenya, hvor store dele af høsten går tabt pga. dårlige opbevaringsmuligheder.
 
 
 
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
Lokalafdelinger

IUGs lokalafdelinger beskæftiger sig med humanitært arbejde i samarbejde med de øvrige arbejdsgrupper i IUG. Målet er at samle engagerede teknikere og ingeniører lokalt, hvor de kan bidrage med ingeniørtekniske færdigheder og udvikle de faglige kompetencer ved at identificere og løse humanitære problemer af teknisk art.

Lokalafdelingerne er koncentreret omkring uddannelsesinstitutionerne i de største danske byer, og har både studerende, undervisere og færdiguddannede teknikere og ingeniører tilknyttet.

Som aktivt medlem af en af IUGs lokalafdelinger kan man være med til at opbygge samarbejder mellem studerende, virksomheder og hjælpeorganisationer, deltage i kurser og projekter. Derudover har vi altid brug for ekstra hænder, når vi f.eks. arrangerer events, foredrag og fundraising.
Udskriv Udskriv

Kontakt IUGs lokalafdelinger:

 
IUG Vest:
Anne-Mette Nielsen 
Mail: a-b-nielsen@hotmail.com
 
 
IUG Øst:
Georg Garbutt
Mobil: 60 16 68 39
 
IUG Syd:
Carsten Koch
Mail: ck@iug.dk
Mobil: 31 24 65 98

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt